Hur Lång Är En Iphone 11

Hur Lång Är En Iphone 11

Iphone 11 är en av de senaste modellerna från Apple och är en av de mest populära smarttelefonerna på marknaden. Många människor undrar hur lång denna nya Iphone faktiskt är och vad den har att erbjuda. I denna artikel kommer vi att utforska dimensionerna på Iphone 11 och ge dig all den information du behöver för att fatta ett köpbeslut.

Enligt Apples officiella specifikationer är Iphone 11 cirka 15,09 cm lång. Detta gör den till en relativt kompakt enhet som enkelt får plats i din hand eller ficka. Den har också en tjocklek på cirka 0,83 cm, vilket ger den en slank och elegant design.

Iphone 11 har en skärm på 6,1 tum, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att njuta av dina favoritappar, bilder och videor. Skärmen har en upplösning på 1792 x 828 pixlar, vilket ger dig kristallklar bildkvalitet och levande färger.

Den här modellen har också några imponerande funktioner, inklusive en dubbel kamera på baksidan, som ger dig möjlighet att ta fantastiska foton och videor. Den har även en snabb och kraftfull processor, vilket gör att telefonen fungerar smidigt och effektivt.

Om du letar efter en kompakt och kraftfull smartphone är Iphone 11 ett utmärkt val. Dess dimensioner gör den bekväm att använda och den har även en imponerande skärmstorlek. Med sin dubbla kamera och snabba processor har du alla verktyg du behöver för att fånga otroliga ögonblick och njuta av en sömlös upplevelse.

Hur Lång Är En Iphone 11

En Iphone 11 har följande mått:

 • Längd: 150,9 mm
 • Bredd: 75,7 mm
 • Tjocklek: 8,3 mm

Det är viktigt att notera att dessa mått kan skilja sig något beroende på olika modeller och tillverkare.

Iphone 11 har en skärm på 6,1 tum och en vikt på cirka 194 gram. Den finns i olika färger och materialval, inklusive glas och aluminium för framsidan och baksidan.

Utöver dimensionerna är Iphone 11 utrustad med en rad funktioner och specifikationer som gör den till en av Apples mest populära smartphones. Den har en A13 Bionic-chip för snabbare prestanda, dubbla kameror på baksidan för förbättrad fotografering samt ett stort urval av appar och funktioner genom App Store.

Sammanfattningsvis kan man säga att Iphone 11 är en modern och stilfull smartphone med en imponerande skärm och massor av användbara funktioner.

Displaystorlek på Iphone 11

Iphone 11 har en imponerande displaystorlek som ger en fantastisk visuell upplevelse för användarna. Med en 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm erbjuder Iphone 11 en stor och detaljerad visningsyta.

Liquid Retina HD-skärm

Iphone 11 är utrustad med en Liquid Retina HD-skärm som använder en innovativ LCD-teknik för att producera livfulla färger och förbättrad kontrast. Skärmen har en upplösning på 1792 x 828 pixlar och en pixeltäthet på ca 326 pixlar per tum.

You might be interested:  Hur Länge Lever En Katt

True Tone-teknik

Iphone 11 har också True Tone-teknik som anpassar skärmens färgtemperatur efter omgivande ljusförhållanden. Detta gör att skärmen alltid ser naturlig och behaglig ut för ögonen, oavsett var du befinner dig.

HDR och Haptic Touch

Iphone 11 stöder HDR-innehåll (High Dynamic Range), vilket ger en ännu större kontrast och en bredare färgskala. Det är också utrustad med Haptic Touch-teknik, vilket möjliggör snabb åtkomst till olika funktioner genom att trycka hårt på skärmen.

Skräddarsy din upplevelse

Med Iphone 11 kan du skräddarsy din visuella upplevelse genom att justera färgtoner och ljusstyrka enligt dina preferenser. Du kan också aktivera Dark Mode för att minska ögonbelastningen och spara batterilivslängd.

Sammanfattningsvis erbjuder Iphone 11 en imponerande display med Liquid Retina HD-skärm, True Tone-teknik, HDR-stöd och Haptic Touch. Denna kombination ger en utmärkt visuell upplevelse som kommer att glädja användare som älskar att titta på bilder, videor och spela spel på sin iPhone.

Dimensioner och vikt för Iphone 11

Iphone 11 är en av Apples mest populära smartphones och den har en snygg och stilren design. Här är dimensionerna och vikten för Iphone 11:

 • Dimensioner: 150,9 x 75,7 x 8,3 mm
 • Vikt: 194 gram

Med dessa dimensioner och vikt är Iphone 11 smidig att ha med sig och passar perfekt i handen. Den är också lätt nog för att bäras bekvämt i fickan eller väskan.

Batteritid för Iphone 11

Iphone 11 är utrustad med ett kraftfullt batteri som ger dig en imponerande batteritid. Här följer detaljer om batteritiden för olika användningsscenarier.

Standby-tid

Iphone 11 har en standby-tid på upp till 10 dagar. Detta innebär att telefonen kan vara i standby-läge i upp till 240 timmar innan batteriet behöver laddas.

Surfa på webben

När du surfar på webben med Iphone 11 kan du förvänta dig upp till 17 timmars batteritid. Detta gör det möjligt att använda telefonen under långa perioder utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut.

Videouppspelning

Om du gillar att titta på filmer och videor på din telefon kommer Iphone 11 definitivt att imponera. Med upp till 10 timmars batteritid för videouppspelning kan du njuta av dina favoritfilmer utan avbrott.

Ljuduppspelning

Med sin imponerande batteritid på upp till 65 timmar för ljuduppspelning kan Iphone 11 vara din trogna musikspelare under långa resor eller träningspass.

Laddningstid

För att ladda Iphone 11 till 50% tar det ungefär 30 minuter med snabbladdningstekniken. En fullständig laddning tar ungefär 2 timmar.

Iphone 11 börjar bli känt för sin långa batteritid och detta är något som användare verkligen uppskattar. Oavsett om du är en intensiv användare eller bara använder telefonen i intervaller kan du vara säker på att Iphone 11 kommer att ha tillräckligt med batteritid för att hålla dig igång hela dagen.

Lagringskapacitet för Iphone 11

Iphone 11 kommer i tre olika lagringsvarianter: 64 GB, 128 GB och 256 GB. Detta innebär att du kan välja den kapacitet som bäst passar dina behov och lagringskrav.

Med 64 GB får du tillräckligt med utrymme för att lagra en hel del appar, bilder och musik. Detta är ett bra alternativ om du inte använder din telefon för att lagra mycket videoinnehåll.

För de som tar mycket bilder och filmer, eller för de som vill ha en stor mängd appar och filer sparade på sin telefon, kan 128 GB vara ett bättre alternativ. Detta ger dig mycket mer utrymme att arbeta med och minskar risken för att du snabbt går tom på lagringsutrymme.

Om du är en tung användare och behöver massor av utrymme för att lagra stora filer som 4K-videor eller högupplösta bilder, kan 256 GB vara det rätta valet för dig. Med den här kapaciteten har du gott om utrymme för att lagra allt du behöver på din telefon.

Det är viktigt att notera att operativsystemet och förinstallerade appar tar upp en del av den totala lagringskapaciteten, vilket innebär att det faktiska utrymmet du har tillgängligt kan vara något mindre än vad som anges.

You might be interested:  Hur Länge Håller Kokt Potatis I Kylen

Oavsett vilken lagringskapacitet du väljer för din Iphone 11, kan du alltid använda molnlagringstjänster eller överföra filer till en dator för att frigöra utrymme på enheten om det behövs.

Kamerateknologi på Iphone 11

Iphone 11 har en avancerad kamerateknologi som gör det möjligt att ta fantastiska bilder och videos.

Tredubbla kameror

Iphone 11 har tre kameror på baksidan som arbetar tillsammans för att ge dig enastående bilder och videos. Den första kameran är en 12-megapixels vidvinkelkamera som fångar in en bredare scen. Den andra kameran är en 12-megapixels ultravidvinkelkamera som ger dig ännu större perspektiv. Den tredje kameran är en 12-megapixels telefoto-kamera som låter dig zooma in detaljer utan att förlora bildkvalitet.

Nattläge

Med nattläget på Iphone 11 kan du ta otroliga bilder även i svagt ljus. Kameran anpassar sig automatiskt för att fånga in detaljer och ljus även när det är mörkt. Resultatet är bilder med mindre brus och bättre kontrast.

Videoupptagning i 4K

Iphone 11 kan spela in video i 4K med upp till 60 bildrutor per sekund. Det ger dig möjlighet att spela in video med högsta kvalitet och skärpa. Dessutom kan du använda den ultravidvinkelkameran för att fånga bredare scener och ge dina videos en mer imponerande effekt.

Smart HDR

Iphone 11 använder sig av Smart HDR-teknologi för att fånga in detaljer i både ljusa och skuggiga områden. Kameran tar flera bilder med olika exponeringar och kombinerar dem automatiskt för att skapa en perfekt bild med jämn belysning och detaljer.

Porträttläge

Med porträttläget på Iphone 11 kan du ta professionella porträttbilder med suddig bakgrund och skarpa detaljer. Kameran använder sig av avancerad djupkartläggning för att skapa en naturlig bokeh-effekt som ger dina bilder ett konstnärligt utseende.

Animerade selfiebilder

Iphone 11 har också en förbättrad frontkamera som kan ta animerade selfiebilder, eller “slofies”. Du kan spela in en kort video i slow motion med frontkameran och dela den med dina vänner och familjemedlemmar.

Sammanfattningsvis har Iphone 11 en imponerande kamerateknologi som gör det möjligt att ta professionella bilder och videos. Oavsett om du är en fotograf eller bara älskar att ta bilder, kommer du att uppskatta de avancerade funktionerna på Iphone 11.

Prestanda för Iphone 11

Processor och RAM

Iphone 11 är utrustad med Apples senaste A13 Bionic-chip, som erbjuder enastående prestanda och är betydligt snabbare än föregångaren Iphone XR. Chipet har två högpresterande kärnor och fyra energieffektiva kärnor, vilket gör att telefonen kan hantera intensiva uppgifter samtidigt som den ger en lång batteritid. Tillsammans med 4 GB RAM kan Iphone 11 enkelt klara av multitasking och krävande appar utan att tappa i prestanda.

Grafikprestanda

Iphone 11 har en förbättrad grafikprocessor som ger bättre prestanda och grafik än tidigare generationer av Iphone. Detta gör att spel och andra grafikintensiva appar fungerar smidigt och ger en imponerande visuell upplevelse.

Lagring och batteritid

Iphone 11 finns i olika modeller med olika lagringsutrymmen, som sträcker sig från 64 GB till 256 GB. Med generöst utrymme kan användare lagra stora mängder bilder, videor och appar utan att behöva tänka på att radera eller flytta filer. Batteriet i Iphone 11 är också imponerande och kan ge en hel dags användning med normal användning innan det behöver laddas igen.

Kamerafunktioner

Iphone 11 är utrustad med en kraftfull dubbel kamera, som består av en 12 MP vidvinkelkamera och en 12 MP ultravidvinkelkamera. Dessa kameror erbjuder fantastisk bildkvalitet och har funktioner som djupkartläggning, nattläge, porträttläge och smart HDR. Telefonen kan även spela in högkvalitativa 4K-videor med stabilisering och möjlighet att redigera videor direkt i telefonen.

Face ID och trådlös laddning

Iphone 11 har en avancerad Face ID-teknik som säkert och snabbt låser upp telefonen genom att bara titta på den. Telefonen stöder också trådlös laddning, vilket gör det enkelt att ladda enheten utan att behöva ansluta den med en kabel.

Specifikation Värde
Chip A13 Bionic
RAM 4 GB
Grafik Förbättrad grafikprocessor
Lagringsutrymme 64 GB, 128 GB, eller 256 GB
Batteritid Varierar beroende på användning, men kan hålla en hel dags användning
Kamera Dubbel 12 MP kamera, flera avancerade funktioner
Face ID Ja
Trådlös laddning Ja
You might be interested:  Hur Många Länder Finns Det I Afrika

Operativsystemet för iPhone 11

Operativsystemet som används i iPhone 11 är iOS, det operativsystem som utvecklats av Apple Inc. iOS är ett stabilt och användarvänligt operativsystem och är speciellt utformat för Apples mobila enheter, inklusive iPhone.

Funktioner i iOS för iPhone 11

iOS för iPhone 11 erbjuder en mängd olika funktioner och förbättringar för en bättre användarupplevelse. Här är några av de främsta funktionerna i operativsystemet:

 • Uppdaterad Hemskärm: iOS 13, det operativsystem som lanserades samtidigt som iPhone 11, har en uppdaterad hemskärm som inkluderar mörkt läge, vilket ger en mer behaglig användarupplevelse.
 • Förbättrad Prestanda: iOS optimerar prestandan för iPhone 11 genom att hantera bakgrundsprocesser och resursfördelning för att minska laddningstider och förbättra användningssvarstid.
 • Mörkt Läge: Den mörka läget ger användare möjlighet att använda en mörkare färgpalett i hela operativsystemet, vilket kan vara skonsamt för ögonen och spara batteritid på enheten.
 • Kameraförbättringar: iOS för iPhone 11 erbjuder nya och förbättrade kamerafunktioner, inklusive nattläge, djupkontroll och förbättrad bildkvalitet för en bättre fotograferingsupplevelse.
 • Anpassningsbara Memoji: Med iOS kan användare skapa anpassade Memojis och använda dem i meddelanden och FaceTime-samtal för att uttrycka sig själva på ett roligt och personligt sätt.

App Store och Tredjepartsapplikationer

En av de stora fördelarna med iOS är tillgången till App Store, där användare kan ladda ner miljontals appar och spel för att anpassa och förbättra sin iPhone 11-upplevelse. App Store erbjuder också en mängd tredjepartsapplikationer som är utvecklade av andra företag och utvecklare.

Operativsystem Senaste Version Utgivningsdatum
iOS iOS 13 19 september 2019

Det är viktigt att notera att iOS uppdateras regelbundet av Apple, vilket innebär att nya funktioner och förbättringar kan läggas till i framtida versioner av operativsystemet.

Pris för Iphone 11

Ett av de första frågorna som många har när de tänker på att köpa en ny Iphone 11 är priset. Priset för en Iphone 11 kan variera beroende på var du köper den och vilken modell du väljer. Här är en översikt över prisspannet för olika modeller:

Iphone 11 (64 GB)

 • Pris hos Apple: 8 595 SEK
 • Pris hos återförsäljare: kan variera, men vanligtvis runt 8 000 SEK

Iphone 11 (128 GB)

 • Pris hos Apple: 9 695 SEK
 • Pris hos återförsäljare: kan variera, men vanligtvis runt 9 000 SEK

Iphone 11 (256 GB)

 • Pris hos Apple: 10 695 SEK
 • Pris hos återförsäljare: kan variera, men vanligtvis runt 10 000 SEK

Det är viktigt att notera att priserna kan variera över tid och att det kan finnas olika erbjudanden och rabatter tillgängliga hos olika återförsäljare. Det kan vara bra att göra lite research och jämföra priser innan du köper din Iphone 11 för att säkerställa att du får det bästa möjliga priset.

FAQ:

Hur lång är en iPhone 11?

En iPhone 11 är 150,9 millimeter lång.

Vilka färger finns det att välja mellan för iPhone 11?

iPhone 11 finns i sex olika färger: vit, svart, grön, gul, lila och (PRODUCT)RED.

Vad är skillnaden mellan iPhone 11 och iPhone 11 Pro?

Den största skillnaden mellan iPhone 11 och iPhone 11 Pro är att Pro-modellen har en extra kamera på baksidan och en OLED-skärm istället för en LCD-skärm.

Vad är batteritiden för en iPhone 11?

Enligt Apple så har iPhone 11 en batteritid på upp till 17 timmar med trådlös uppspelning av video, upp till 65 timmar med trådlöst lyssnande på musik och upp till 10 timmar med surfning på internet.

Är iPhone 11 vattentålig?

Ja, iPhone 11 är vattentålig och klarar att vara under vatten på upp till 2 meters djup i upp till 30 minuter.

Hur lång är en iPhone 11?

En iPhone 11 är 150,9 millimeter lång.

Vilka färger finns det på iPhone 11?

iPhone 11 finns i sex olika färger: svart, vit, gul, lila, grön och Product(RED).