Hur Många Kalorier Apple Watch?

Hur Många Kalorier Apple Watch
Kontrollera att Handledsavkänning är aktiverat – Om Handledsavkänning är inaktiverat får du inte notiser om att stå och Apple Watch kan inte spåra dina framsteg för att stå. Pulsmätning i bakgrunden (som mätning för vila och gång) kommer inte mätas om Handledsavkänning är inaktiverat.
Visa hela svaret

Hur bra räknar Apple Watch kalorier?

Fyll ringen Rörelse genom att nå ditt personliga mål för förbrända kalorier. – Apple Watch mäter de aktiva kalorier som du förbränner. Aktiva kalorier är sådana som du förbränner genom alla slags rörelser, från att gå upp för trappan på jobbet till att leka med barnen eller rensa i garaget. Att vara aktiv hela dagen är en viktig del i att leva hälsosamt.
Visa hela svaret

Kan man lita på Apple Watch kalorier?

Kalibrera Apple Watch –

Ha på dig din Apple Watch och gå till en plan, öppen yta utomhus med bra gps-mottagning och fri sikt mot himlen. Om du har Apple Watch Series 2 eller senare behöver du bara din Apple Watch. Ta med dig din iPhone och använd dess gps om du har en Apple Watch Series 1 eller tidigare. Håll din iPhone i handen eller bär den i ett armband eller bälte. Öppna appen Träning. Starta genom att trycka på Gång, ute eller Löpning, ute. Om du vill sätta ett mål innan du börjar trycker du på, Gå eller spring i din normala takt i cirka 20 minuter.

Om du inte har tid att avsluta träningen kan du slutföra de 20 minuterna under flera pass. Om du tränar i flera hastigheter ska du kalibrera i 20 minuter för varje hastighet som du går eller springer i. När du går eller springer utomhus fortsätter din Apple Watch att kalibrera accelerometern genom att lära sig din steglängd i olika hastigheter.
Visa hela svaret

Hur bra är Apple Watch som Träningsklocka?

Ett GPS-monster – Apple beslutade att flytta sin GPS-antenn direkt till ytan av titanhöljet, vilket har gjorts möjligt tack vare den mer upphöjda sidoprofilen på Ultra. Detta, tillsammans med det faktum att Apple använder GPS med både L1- och L5-frekvens, innebär att det är en otroligt exakt klocka när man spårar aktiviteter, och att uppnå en GPS-låsning är en av de snabbaste upplevelserna vi har haft. Även när Apple Watch Ultra används i bebyggda miljöer låser Apple Watch Ultra in sig på en GPS-signal på några sekunder, vilket drastiskt minskar väntetiden innan man ger sig ut på en tur, löpning eller vandring.
Visa hela svaret

Vad är skillnaden på aktiva kalorier?

Rörelse – Rörelseringen visar hur många aktiva kalorier du har bränt hittills. Nå ditt dagliga rörelsemål genom att bränna aktiva kalorier varje dag. Aktiva kalorier, till skillnad från vilande kalorier, är sådana som du bränner genom att stå eller röra på dig.
Visa hela svaret

Hur många kcal ska man bränna per dag?

Så många kalorier förbränner du Pressmeddelande – 25 Maj 2012 21:33 För att gå ner i vikt gäller det egentligen bara att vid dagens slut hamna på ett kaloriunderskott. Detta brukar tyvärr vara lite svårt då man vanligtvis inte har en aning om hur många kalorier man förbrukar per dag.Att räkna kalorier kommer hjälpa er att ta kontroll över vikten.

Man blir säker på när man kan unna sig & när man kan känna sig duktig för att man stod emot. Hur många kalorier förbränner du? Din basalförbränning (= de kalorier kroppen kräver för att fugnera) ligger på 22 – 25 kcal per kilo & dag. Detta är alltså de kalorier du använder genom att vara helt inaktiv.

En normalaktiv person förbränner ca 1.5 gånger fler kalorier per kilo. Det ger oss 33 – 37,5 kcal per kilo & dag. Väger du 65 kilo, har du en daglig förbränning på 2145 – 2438 kcal per dag. Äter du 500 kcal färre om dagen, går du ner 0.5 kg/veckan. Äter du 1 000 kcal färre om dagen, går du ner 1 kg per vecka.

 • Lägre än så är inte sunt.
 • Genom att kan ni börja bli säkra på att ni ligger på ett kaloriunderskott.
 • Att räkna kalorier kan för en del till en börjar vara lite lagom roligt, medan det för en del ger känsla av kontroll & välbefinnande.
 • Men till slut lär man sig & man kan i princip uppskatta hur många kalorier saker innehåller.

Då slipper man att räkna kalorier! Nu när ni vet hur många kalorier ni förbränner per dag, är det dags att börja räkna kalorier ! : Så många kalorier förbränner du
Visa hela svaret

Hur många kalorier ska man ha per dag?

Hur många kalorier (kcal) per dag – hålla vikten – Det är omöjligt att beräkna exakt hur många kalorier du behöver, men det finns några formler som ger en indikation på hur många kalorier du behöver under en dag. Det är individuellt hur mycket energi man är i behov av.

Energibehovet varierar beroende på kön, ålder, längd och aktivitetsnivå. En tumregel är att kvinnor bör få i sig ca 2000 kalorier (kcal) per dag för att upprätthålla sin vikt och män behöver ca 2500 kalorier (kcal) per dag. Grovt uträknat: Multiplicera din egen vikt med 30, så får du fram ett ungefärligt energibehov för ett dygn.

Om du väger 70 kg kommer uträkningen se ut såhär: 30 kcal x 70 kg = 2100, Dagar med träning ger ett något större behov för kalorier. Visste du att Nutriletts barer kan innehålla så lite som 105 kalorier (kcal)? Ett perfekt mellanmål för dig som vill hålla vikten.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Länge Håller En Öppnad Grädde?

Är Apple Watch bra för hälsan?

Det är den perfekta enheten för ett hälsosamt liv. Eftersom Apple Watch sitter på din handled kan den göra saker som dina andra enheter inte klarar av. Du får en träningspartner som mäter alla dina rörelser och ger dig viktig information om din hälsa. Dessutom kan du lättare nå allt och alla som betyder mest för dig.
Visa hela svaret

Vilken Apple Watch är bäst för Träning?

Apple Watch Series 6 – iWatch series 6 är ett superbra val mellan serie 5 och 7 av Apple Watch. När det kommer till displayen, så har den en OLED skärm med always-on funktion som boostar till full ljusstyrka när du riktar den mot dig själv, vilket är helt enkelt utmärkt även under dagsljus.

 1. Den är också en aning tunnare än iWatch series 5 och kommer med uppgraderade sensorer för träning och hälsa.
 2. Den mest omtalade funktionen av den här serien är dock blodsyremätaren som är hjälpsam för att hålla koll på hjärtats hälsa eller andning.
 3. WatchOS 7 som kommer med den här serien erbjuder verktyg för sömnövervakning vilket hjälper dig få förbättrad sömnkvalitet tack vare funktioner som Wind Down,

Medan batteriet kunnat varit bättre, klarar det i alla fall av dagen om enheten används korrekt. Däremot gör dess snabbladdning att du kan maximera användningen.
Visa hela svaret

Hur vet Apple Watch att jag tränar?

Få påminnelser om att starta ett träningspass – I watchOS 5 eller senare får du ett lätt tryck på handleden och en fråga när din Apple Watch känner av att du tränar. Tryck på ett alternativ i notisen för att starta träningen, ändra träningstyp, stänga av notiser för en dag eller avvisa notisen. Oavsett när du trycker får du alla träningspoäng från och med då du började träningspasset. Hur lång tid det tar för din klocka att meddela dig att starta en träning varierar beroende på träningstyp. Här är de träningspass som din klocka kan skicka påminnelser om:

 • Gång, inne
 • Gång, ute
 • Löpning, inne
 • Löpning, ute
 • Cykling utomhus
 • Elliptisk
 • Rodd
 • Simning i bassäng
 • Simning utomhus

Vill du aktivera eller inaktivera den här inställningen öppnar du appen Inställningar på din Apple Watch och trycker på Träning. Gå sedan till Påminnelse om träningsstart.
Visa hela svaret

Hur vet Apple Watch när jag sover?

Få mer exakta resultat med din Apple Watch – Om du parkopplade din Apple Watch efter installationen kan du aktivera Spåra sömn med Apple Watch senare. I appen Watch på din iPhone, tryck på Min klocka och tryck på Sömn. Tryck sedan på Spåra sömnen med Apple Watch för att aktivera den här inställningen. Så här får du mer noggranna resultat när du använder klockan när du sover:

 • Aktivera laddningspåminnelser. Öppna appen Watch på din iPhone och tryck på fliken Min klocka och tryck sedan på Sömn. Tryck på Laddningspåminnelser för att aktivera en påminnelse på din Apple Watch om att ladda den innan avkopplingstiden börjar. Om klockans batteri tar slut kan klockan inte registrera sömndata.
 • Se till att din Apple Watch sitter bekvämt. Sitter klockan för löst kan klockans accelerometer registrera för mycket rörelse under din naturliga sömn.

1. Sömn är inte tillgängligt med familjeinställning.2. Andningsfrekvens är inte tillgängligt för personer under 18 år. Publiceringsdatum: 28 september 2022
Visa hela svaret

Hur vet Apple Watch att jag sover?

Spåra din sömn med Apple Watch Välj version: watchOS 9 watchOS 8 watchOS 7 S spremembo tega kontrolnika boste znova naložili stran

 • Ställa in och komma igång
 • Ställa in Apple Watch för en familjemedlem
 • Apple Watch-säkerhetsfunktioner
 • Hjälpmedel och relaterade inställningar
 • Starta om, radera, återställa, återskapa och uppdatera

Med appen Sömn på Apple Watch kan du skapa scheman för läggdags som hjälper dig att nå dina sömnmål. När du har på dig Apple Watch i sängen kan den göra en uppskattning av hur mycket tid du har tillbringat i varje sömnfas – REM-sömn, bassömn och djupsömn – liksom när du troligen har vaknat. Hur Många Kalorier Apple Watch Du kan skapa flera scheman – exempelvis ett för vardagar och ett för helger. För varje schema kan du ställa in följande:

 • Ett sömnmål (hur många timmars sömn du vill få)
 • Vilken tid du vill lägga dig och vakna
 • Ett alarmljud för väckning
 • När sovfokuset ska aktiveras, vilket begränsar distraktioner innan du går till sängs och skyddar din sömn när du har lagt dig
 • Sömnspårning, vilket använder dina rörelser till att identifiera sömn när du har på dig Apple Watch i sängen och sovfokuset är aktivt.

Tips: Om du vill stänga av sovfokuset låser du först upp genom att hålla in Digital Crown. Svep uppåt så att Kontrollcenter öppnas och tryck sedan på,

 1. Öppna appen Sömn på Apple Watch.
 2. Följ anvisningarna på skärmen.

Du kan också öppna appen Hälsa på iPhone och trycka på Bläddra, trycka på Sömn och sedan trycka på Kom igång (under Ställ in sömn). Hur Många Kalorier Apple Watch

 1. Öppna appen Sömn på Apple Watch.
 2. Tryck på tiden för läggdags.
 3. Om du vill ställa in en ny väckningstid trycker du på väckningstiden och ställer in en ny tid genom att vrida på Digital Crown. Tryck sedan på, Om du inte vill att Apple Watch ska väcka dig på morgonen stänger du av Alarm.

Du kan också öppna appen Hälsa på iPhone och trycka på Bläddra, trycka på Sömn och sedan trycka på Ändra nedanför Ditt schema för att ändra schemat. Ändringarna gäller endast för nästa väckningsalarm och efter det återupptas det vanliga schemat. Obs! Du kan också stänga av nästa väckningsalarm i appen Alarm,

 1. Öppna appen Sömn på Apple Watch.
 2. Tryck på Komplett schema och gör sedan något av följande:
  • Ändra ett sovschema: Tryck på det aktuella schemat.
  • Lägg till ett sovschema: Tryck på Lägg till schema.
  • Ändra sömnmålet: Tryck på Sömnmål och ange hur länge du vill sova.
  • Ändra nedvarvningstiden: Tryck på Varva ned och ställ sedan in hur länge du vill att sovfokuset ska vara aktivt före läggdags. Fokusläget Sover stänger av klockans skärm och slår på Stör ej så att störande moment minskar innan den schemalagda läggdagstiden.
 3. Gör något av följande:
  • Ställ in dagar för schemat: Tryck på schemat och tryck sedan på Aktivt på. Välj dagar och tryck sedan på <.
  • Ändra väckningstiden och tiden för läggdags: Tryck schemat och tryck på Vakna eller Läggdags. Ange en ny tid genom att vrida på Digital Crown och tryck sedan på,
  • Ställ in alarmalternativ: Tryck på schemat, slå på eller stäng av Alarm och välj ett alarmljud genom att trycka på Ljud och haptik.
  • Ta bort eller avbryt ett sovschema: Tryck på schemat och tryck sedan på Radera schema (längst ned på skärmen) om du vill ta bort ett befintligt schema, eller på Avbryt (överst på skärmen) om du vill sluta skapa ett nytt.
 1. Öppna appen Inställningar på Apple Watch.
 2. Tryck på Sömn och justera sedan de här inställningarna:
  • Aktivera när Varva ned startas: Som förval börjar fokusläget Sover nedvarvningen vid den tid du ställer in i appen Sömn. Om du föredrar att styra fokusläget Sover manuellt i Kontrollcenter stänger du av det här alternativet.
  • Sovskärm: Bildskärmen på Apple Watch och låsskärmen på iPhone förenklas för att minska distraktioner.
  • Visa tid: Visa datum och tid på iPhone och Apple Watch när fokuset Sover är aktivt.
  • Slå på eller stäng av Sömnspårning och Laddningspåminnelser.
  • När sömnspårning är aktiverat spårar Apple Watch din sömn och lägger till sömndata i appen Hälsa på iPhone.
  • Slå på Laddningspåminnelser om du vill att Apple Watch ska påminna dig om att ladda klockan innan nedvarvningstiden och meddela dig när den är fulladdad.
You might be interested:  Hur Många Kalorier I Morot?

Du kan också ändra de här sömnalternativen på iPhone. Öppna Apple Watch-appen på iPhone, tryck på Min klocka och sedan på Sömn. Hur Många Kalorier Apple Watch

 1. Öppna appen Sömn på Apple Watch.
 2. Rulla nedåt så visas mängden sömn under den senaste natten, tiden du har tillbringat i varje sömnfas och ditt sömnsnitt under de senaste 14 dagarna.

Om du vill visa din sömnhistorik på iPhone öppnar du appen Hälsa på iPhone, trycker på Bläddra och sedan på Sömn. Tryck på Visa fler sömndata om du vill se fler detaljer, exempelvis snittiden för varje sömnfas. Apple Watch kan hjälpa till att hålla koll på din andningsfrekvens medan du sover, vilket kan ge dig en bättre bild av ditt allmänna hälsotillstånd.

 1. Öppna appen Hälsa på iPhone, tryck på Bläddra och sedan på Andning.
 2. Tryck på Andningsfrekvens och sedan på Visa mer andningsfrekvensdata. Posten Sömn visar intervallet i din andningsfrekvens medan du sover.

Obs! Mätningar av andningsfrekvensen är inte avsedda för medicinsk användning. Mer information om Sömn på iPhone finns i, Var detta till hjälp? Tack för din feedback. : Spåra din sömn med Apple Watch
Visa hela svaret

Hur nära måste iPhone vara Apple Watch?

Om din Apple Watch inte kan ansluta till wifi, mobilnät eller din iPhone – När din Apple Watch är frånkopplad – till exempel om du vandrar i ett område utan wifi- eller mobilsignal eller om din iPhone är avstängd – kan du fortfarande göra de här sakerna. Spela in tankar och idéer. En del funktioner är endast tillgängliga på vissa Apple Watch-modeller. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla länder eller regioner.1. Om du är ansluten till wifi och vill ringa ett telefonnummer ser du till att wifi-samtal är aktiverade på Apple Watch,

I annat fall kan du prova att ringa ett ljudsamtal via FaceTime.2. Ta emot SMS, MMS och pushnotiser från appar från tredje part på din Apple Watch med mobilnätsanslutning. Din parkopplade iPhone måste vara påslagen och ansluten till wifi eller mobilnätet, men den behöver inte vara i närheten. Du måste också vara inloggad på iMessage på din iPhone för att använda Messages på din klocka.3.

För bättre gps-noggrannhet under ett träningspass utomhus utan din parkopplade iPhone kan du kalibrera din Apple Watch,
Visa hela svaret

Hur ska man tänka kring kalorier?

Mat med höga kalorier kan vara bra för hälsan – I en uppmärksammad artikel som publicerades i Times för ett par år sedan förklarade den amerikanske läkaren och professorn i nutrition, David Ludwig, att vårt sätt att räkna kalorier är problematiskt på flera sätt.

För det första är det väldigt svårt att räkna exakt på alltings kaloriinnehåll. Att räkna för lågt med säg 100 kalorier per dag skulle, sett över en livstid, kunna generera så mycket som 80 kilos övervikt för den som slarvat lite med mat-matematiken genom åren. Dessutom, menade Ludwig, att den som räknar kalorier förmodligen undviker livsmedel med ett högt energivärde.

Men det är inte särskilt smart ur hälsosynpunkt. Många feta livsmedel, som fet fisk, avokado och nötter är ju förvisso väldigt energirika men de innehåller samtidigt mängder av hälsosamma näringsämnen som bland annat visat sig kunna dämpa inflammation och minska risken att drabbas av bland annat hjärt- kärlsjukdom och cancer.

Dessutom gör de dig mätt länge. Att bara se till att bränna mer kalorier än man får i sig är inte rätt sätt att hålla vikten och samtidigt behålla hälsan. Om det vore så enkelt skulle låg-fettkost vara det absolut bästa och enklaste sättet att undvika övervikt. Fett innehåller nämligen ungefär dubbelt så många kalorier per viktenhet jämfört med råvaror baserade på kolhydrater.

Men det är vetenskapligt bevisat att det är svårt att hålla vikten nere på låg-fettkost. David Ludwig förklarade för Times att; “Medelhavs- eller låg-kolhydratskost vinner över låg-fettkost varje gång, och så skulle det inte se ut om kalorier var det enda som räknades.” Medelhavskost innehåller ofta mycket grönsaker och bönor som är rika på bl.a.
Visa hela svaret

Hur mycket kalorier bränner jag i vila?

1. Räkna ut hur många kalorier din kropp förbränner i vila – Om du är kvinna: (10 x din vikt i kilo) + (6,25 x din längd i cm) – (5 x din ålder) – 161 = Basalmetabolism (BMR) Exempel : En kvinna på 30 år, som väger 65 kg och är 165 cm lång har en basametabolism (BMR) på 1370 kcal/dag.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vad Har Minst Kalorier På Mcdonalds?

Är alla kalorier dåliga?

Bra och dåliga kalorier – Trots att kaloriinnehållet i olika maträtter och livsmedel berättar för oss hur mycket energi man får i sig så skall man inte stirra sig helt blind på kaloriinnehållet, utan dess innehåll i sin helhet. Kaloririk mat kan vara bättre än kalorisnål mat.

 1. Det finns nämligen bra och dåliga kalorier.
 2. I regel är bra kalorier bland annat frukt och grönt, baljväxter och rotfrukter, olivolja samt fisk och fågel.
 3. Snabbmat, friterad mat, ljust bröd, pasta och snacks/godis klassas snarare som de som innehåller “sämre” kalorier.
 4. Man skall dock inte tro att man inte går upp i vikt av bra kalorier och att man inte kan tappa i vikt av “sämre” kalorier.

Som tidigare nämnt har kaloriöverskott och kaloriunderskott konsekvenser. Vad som skiljer bra och dåliga kalorier åt är dess effekt i våra kroppar och hur vi mår efter att vi intagit dem.
Visa hela svaret

Hur mycket är 600 kalorier om dagen?

Vad 5:2-dieten innebär – Den här dieten går ut på att äta som vanligt under fem dagar i veckan och fasta under två dagar – vilket är vad namnet 5:2 kommer ifrån. De två fastedagarna bör inte komma direkt efter varandra eftersom det utsätter kroppen för stora påfrestningar.

Att fasta innebär dock inte i det här fallet att sluta äta helt. Under fastedagarna ska man äta ungefär 1/4 av den normala mängd man äter. Detta motsvarar ungefär 500 kalorier för kvinnor och 600 kalorier för män – men man får välja själv hur och när på dagen man vill få i sig dessa. Om man vill få i sig mer volym (större portioner) kan man exempelvis äta ganska stora mängder gröna blad utan att komma upp i kaloriantalet.

Om man istället vill bli mer mätt kan lite ost eller ägg vara en idé. Då kan man dock endast äta mindre mängder. För att se till att man får i sig rätt antal kalorier kan det vara bra att använda sig av en köksvåg och väga maten.
Visa hela svaret

Hur tillförlitlig är Apple Watch syresättning?

Ytterligare faktorer – Även under idealiska förhållanden kan kanske inte din Apple Watch få fram en pålitlig mätning av syrenivån i blodet varje gång. För en liten procentandel användare kan olika faktorer göra det omöjligt att få fram någon mätning av syrenivån i blodet.

 • Hudgenomblödning (eller så mycket blod som strömmar genom huden) kan påverka mätningarna. Hudgenomblödningen varierar kraftigt från person till person och kan även påverkas av miljön. Om du till exempel är ute i kylan blir kanske genomblödningen i handleden för låg för att sensorn ska kunna arbeta ihop med appen Syrenivå i blodet och få fram ett mått.
 • Permanenta eller tillfälliga förändringar av huden, till exempel vissa tatueringar, kan också påverka resultatet. Bläcket, mönstret och mättnaden i vissa tatueringar kan blockera ljus från sensorn och göra det svårt att mäta med appen Syrenivå i blodet.
 • Rörelse är en annan faktor som kan påverka din möjlighet att få lyckade bakgrundsmätningar eller mätningar på begäran. Vissa ställningar, som att ha armarna hängande längs sidan eller fingrarna i knuten näve, gör också att mätningen misslyckas.
 • Om du har för hög hjärtfrekvens (över 150 slag i minuten) i vila, kommer du inte att kunna få till någon lyckad mätning av syrenivån i blodet.

Visa hela svaret

Hur räknar iPhone kalorier?

Appen Hälsa hämtar hälsodata från din iPhone, Apple Watch och appar som du redan använder så att du kan visa alla dina framsteg på ett ställe. Hälsa räknar automatiskt dina steg, promenader och löprundor. Om du har en Apple Watch spåras automatiskt dina aktivitetsdata. Du kan också ange information i en Hälso-kategori eller hämta data från någon av dina favoritappar eller enheter som är kompatibla med Hälsa.
Visa hela svaret

Vad är ett bra Rörelsemål?

Vad är ett bra Move-mål? – Ditt Move-mål beror på hur aktiv du vill vara. Aktiva kalorier beräknas utifrån ett antal parametrar, bland annat puls, rörelse, aktivitet och många andra faktorer. Ett 30-minuters HIIT-träningspass inomhus ger till exempel cirka 260 aktiva kalorier och cirka 300 totala kalorier.

 • Dessa 260 aktiva kalorier går till vårt Move-mål, medan de totala kalorierna helt enkelt är en indikation på alla kalorier som förbränns under dagen, även när du sitter.
 • De flesta som vi känner, inklusive oss själva, siktar på 600-700 som ett Move-mål.
 • Det är en siffra som de flesta tycker är möjlig att uppnå, men som också kräver att du är aktiv någon gång under dagen.

Med det sagt, vissa aktiva personer som vi känner kämpar för att nå 400, medan andra lätt krossar 1000 per dag, så det beror mycket på dig. Efter en vecka med Apple Watch kommer du dock snart att inse vad dina dagliga totaler är och du kan ställa in ditt Move-mål därefter.
Visa hela svaret

Hur vet Apple Watch att jag tränar?

Få påminnelser om att starta ett träningspass – I watchOS 5 eller senare får du ett lätt tryck på handleden och en fråga när din Apple Watch känner av att du tränar. Tryck på ett alternativ i notisen för att starta träningen, ändra träningstyp, stänga av notiser för en dag eller avvisa notisen. Oavsett när du trycker får du alla träningspoäng från och med då du började träningspasset. Hur lång tid det tar för din klocka att meddela dig att starta en träning varierar beroende på träningstyp. Här är de träningspass som din klocka kan skicka påminnelser om:

 • Gång, inne
 • Gång, ute
 • Löpning, inne
 • Löpning, ute
 • Cykling utomhus
 • Elliptisk
 • Rodd
 • Simning i bassäng
 • Simning utomhus

Vill du aktivera eller inaktivera den här inställningen öppnar du appen Inställningar på din Apple Watch och trycker på Träning. Gå sedan till Påminnelse om träningsstart.
Visa hela svaret