Hur Många Kalorier I En Ostfralla?

Hur Många Kalorier I En Ostfralla
Näringsvärde per 100 g

Energi 1000 kJ / 240 kcal
Kolhydrater 41 g
– varav sockerarter 1.3 g
Fiber 2.1 g
Protein 9.2 g

Nog 4 rijen
Visa hela svaret

Hur många gram är en ostfralla?

VIKT

Artikelns bruttovikt: 2260 gram
Jämförmängd färdigvara: 1800 gram
Variabelmåttsvara: Nej
Artikelns nettovikt: 1800 gram

Visa hela svaret

Hur mycket väger en fralla?

Varianter

Artikel Art. nr. Vikt
Fralla 81 60 g

Visa hela svaret

Hur mycket väger en fralla med ost?

Fralla Ost & Sallad Ica, 92g | Nätmat.
Visa hela svaret

Hur många kalorier ska man äta på en dag?

Hur många kalorier (kcal) per dag – hålla vikten – Det är omöjligt att beräkna exakt hur många kalorier du behöver, men det finns några formler som ger en indikation på hur många kalorier du behöver under en dag. Det är individuellt hur mycket energi man är i behov av.

Energibehovet varierar beroende på kön, ålder, längd och aktivitetsnivå. En tumregel är att kvinnor bör få i sig ca 2000 kalorier (kcal) per dag för att upprätthålla sin vikt och män behöver ca 2500 kalorier (kcal) per dag. Grovt uträknat: Multiplicera din egen vikt med 30, så får du fram ett ungefärligt energibehov för ett dygn.

Om du väger 70 kg kommer uträkningen se ut såhär: 30 kcal x 70 kg = 2100, Dagar med träning ger ett något större behov för kalorier. Visste du att Nutriletts barer kan innehålla så lite som 105 kalorier (kcal)? Ett perfekt mellanmål för dig som vill hålla vikten.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Förvarar Man. Bäst En Stor Bitpermesan Ost?

Vad väger en mörk fralla?

Fralla mörk är från Sverige och väger 80g.
Visa hela svaret

Är Ostfralla onyttigt?

Hälsoprofil – Ostfralla är ett ganska näringstätt livsmedel, 100 g ger ca 11% av det rekommenderade dagliga intaget (RDI) av essentiella näringsämnen. Positiva och/eller negativa hälsofaktorer: – Ostfralla innehåller mycket kolhydrater utöver socker som inte är fullkorn.

  • Det tyder på att blodsockret kan stiga snabbt och ge negativa hälsoeffekter.
  • Dessa kolhydrater består dessutom av vitt mjöl som enligt många studier har visat sig ha lika stora nackdelar för hälsan som socker.
  • Det finns ganska mycket kalorier i Ostfralla, vilket är negativt för personer som vill hålla vikten.

Sett till hälsofaktorerna så verkar Ostfralla sammantaget vara ett onyttigt livsmedel som man bara bör äta sällan och i små mängder eller inte alls.
Visa hela svaret

Vad är en fralla?

Småfranska Småfranska eller fralla är ett mindre och ofta runt franskbröd, Liknande bröd i de svenskspråkiga delarna av Finland heter semla, men bakas med inslag av bland annat fullkornsmjöl. I Skåne kallas småfranska i regel för bulle eller franskbrödsbulle för att skilja från vanliga söta bullar, Regionalt i Sverige (bland annat i Göteborg ) kallas den även rundstycke,
Visa hela svaret

Hur mycket väger en slice ost?

Varje ostskiva väger 15 g och ger 55 kcal/st. Det blir 220 kcal. provsmaka osten och också rätta till ‘kälkbacken’ lite, motsvarande lika många ostskivor, dvs ytterligre 220 kcal.
Visa hela svaret

Hur många gram är två skivor ost?

Arla Ko® Billinge skivad ost portion 30 g

Hur Många Kalorier I En Ostfralla

Två skivor ost, ett perfekt pålägg. Arla Ko® Billinge 26% Skivad Portion 30g är ost i portionsförpackning. Billinge färdigskivad ost är rundpipig med smidig konsistens. Den smakar milt men smakrikt och bjuder på toner av sälta, sötma och nötighet med behagligt frisk eftersmak.
Visa hela svaret